helsestillinger.no

close
notifications_none

Overvåk søk

Få jobb tilsendt på e-post

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har gjennomgått Helsestillinger.nos retningslinjer for personvern/bruksvilkår.

Norlandia Care Group

Hva sier våre ansatte?

Per-Håkon

Pedagogisk leder

Ina

Servitør pasienthotell

Thomas

Sykepleier

Fokuset på kvalitet gjør bevissthetsnivået høyt for oss som jobber her. Internkursingen for oss pedagogiske ledere er også veldig bra, med mange gode temaer som vi kan ta med oss videre i vårt daglige arbeid ute i barnehagene. Felles personalmøter hvor alle fra barnehagene i regionen deltar er en veldig positiv aktivitet. Her får man muligheten til å møte andre i samme konsern for å utveksle erfaringer og få inspirasjon til aktiviteter i sin egen barnehage.

Jeg jobber som servitør på et pasienthotell i Norlandia. Her har jeg jobbet i over to år og trives kjempegodt. Det fine med å jobbe som servitør her, er at jeg treffer mange forskjellige gjester. Alt fra de som er syke og trenger en klem, til de som er stolte nybakte foreldre som vil vise frem babyen sin. Vi har gode rutiner og sjekklister som blir fulgt opp, slik at uforutsette ting ikke skal lage problemer for oss ansatte eller gjestene våre.

Det positive for meg ved å jobbe i Norlandia er at det fokuseres mye på kvalitet i tjenesten, at det jobbes systematisk med arbeidsmiljøet, og at verdier og etikk settes på dagsorden. Dette får stor betydning for beboerne og pårørende, og hverdagen fylles med mening.